Wij fokken af en toe witte en zwarte toy en dwergpoedels uit geselecteerde ouderdieren.

Tevens hebben we prachtige abrikoos en rode dwerg en toy poedels en ook daar hebben we af en toe pups van.
Welkom op onze website!
Fauntleroy poedels
bovenkant pagina
This page was last updated on: December 4, 2018
Deze mooie witte dwergreu is Patch. Hij heet officieel Windamer JN Apache Sunrise. Hij is gefokt door onze Amerikaanse vriendin Mae Hendrix en is mede-eigendom van Nancy Musters in Canada. 
Deze mooie abrikoos reu is een gast uit Canada. Zijn naam is Canadees, Nederlands, Belgisch  en  Luxemburgs Kampioen Duenna's Duke of Sullivan . Eigenaar van Sulli is Nancy Musters.
Sulli is optigen clear. Hij staat ter dekking bij ons. 
 
Als U belangstelling heeft voor onze dekreuen of puppies, neem dan contact met ons op.
Jeannette Hagen
Rijndijk 239 A
2394 CD Hazerswoude-Rijndijk
tel: 071-3415666
Of mail ons.
 
 
Verder hebben we reutjes ter dekking in zwart, wit en abrikoos dwerg en in toy wit en abrikoos. We verlenen ook dekmeester service en inseminatie voor andere rassen. Informatie daarover kunt u telefonisch opvragen  op 0713415666
We hebben een zwarte dwergreu ter dekking. Hij heet Kyron, maar zijn officiele naam is Nederlands, Italiaans , Canadees, Belgisch en Internationaal kampioen Welcome To My Life-N Della Baia Degli Angeli. Hij is optigen clear en heeft goede knieën. Hij heeft een schitterende stamboom en een ontzettend aanhankelijk karakter. 
 Kyrons fokker is Laura Manzini.Pups
Deze schoonheid is Moonwalker of Fauntleroy. Hij is slechts 24 centimeter groot en is een zoon van Multi kampioen en BIS winnaar Smash JP Rock-On. Hij staat ter dekking voor toy teefjes in alle kleuren.